Selvkritik

Selvkritik kender de fleste. Det er de tanker, som man hører som en stemme i sit hoved, når fx noget går galt, når man kommer i tvivl om noget eller måske når man er meget træt.

Tankerne som er ubehagelige har de fleste lært at leve med - man hører dem kun, hvis de er blevet for voldsomme. Udfordringen i disse negative tanker er, at man som menneske har en tendens til at handle, som om det var sandheden. Tænker man fx "jeg kan da heller ikke finde ud af noget" eller "jeg er også bare så dum", så kommer man som menneske til at handle som om hhv ikke kan finde ud af noget eller er dum. Og derved handler man ikke ud fra den situation, man er i, men ud fra de forestillinger man har om sig selv ... som desværre ofte er negativ. 

Du kan få gjort noget ved selvkritikken!

Det er et faktum, at selvkritik påvirker ens tanker, følelser og handlemåder. Når man kommer til samtaler hos mig, er det med stor forståelse for denne kritiks tilstedeværelse. 


Det, som er vigtigt, er, at du som menneske er interesseret i at holde udvikle dig og gå aktivt ind i en process for at ændre den negative selvkritik.

Derved kan du på relativt kort tid begynde at mærke en positiv forandring.

Kontakt mig her for en uforpligtende snak om selvkritik... Så kan vi finde ud af om vi sammen kan gøre noget for dig.

Kh. Tusse