Lavt Selvværd

Oplever du til tider, at du ikke slår til?! At du er kritisk overfor dig selv?! Eller at du indimellem føler dig som et dårligt menneske?!

Lavt selvværd er svært at sætte ord på, det er en oplevelse af en selv. En oplevelse, som er gennemtrængende og nedbrydende for ens syn på sig selv.

Mange, som har lavt selvværd, oplever at have ”en indre kritiker”, der nærmest kan ”høres” som en indre stemme. En indre stemme, som kritiserer og nedgør, gør opmærksom på ens fejl og mangler, og som aldrig er tilfreds. Ofte føler man sig meget alene om oplevelsen og ofte tror man, at det er sådan, det skal være…

Selvværd er knyttet til følelsen af at opleve sig selv som et værdifuldt menneske. Det er altså ikke i kraft af, hvad du gør, men i kraft af, hvem du er. Jeg oplever, at rigtigt mange mennesker døjer med lavt selvværd, selvom de ved, at de er dygtige og kompetente til fx deres job, sport, forældrerolle eller andet.

Du kan få gjort noget ved et lavt selvværd!

Det behøver ikke at være sådan. Du kan søge hjælp hos en psykolog og begynde at ændre på den indre stemme, så den opmuntrer og støtter dig i stedet. Den indre stemme har nemlig den vigtige funktion, at den bidrager til at understøtte din bevidsthed om dig selv. Derfor er det så vigtigt, at den er støttende og positiv.

I samtalerne vil du få redskaber og viden, så du bliver klar på dine tankemønstre og får ”tjek” på din indre kritiker. Ved at du bruger redskaberne i mellem samtalerne, vil det påvirke dig selv positivt og konstruktivt relativt hurtigt.

Redskaberne vil du også kunne anvende fremover i dit liv.

Kontakt mig, for at høre, hvad vi sammen kan gøre for, at du kan få er bedre selvværd.